HTML

Kedden nincs tenger - Irie Maffia-klippremier és interjú

2009.11.10. 11:09 - Rékatje

forrás: index.hu

Az Irie Maffia nem Magyarország legidősebb zenekara, de létezésük négy éve alatt igen nagy népszerűségre tettek szert. A reggae-t, dancehallt, hip hopot és rockot vegyítő zenekar most megjelenő második, What's my name?! című lemezén még cumbiadal is van, de a Lángolón nem ezt mutatjuk be inkább (azt majd ők élőben november 13-án a Gödörben), hanem a Slow Down Chale klipjét, természetesen egy beszélgetéssel körítve, ahol a zenekar egyik alapítótagja Élő Márton a.k.a Dermot harsonás válaszol a kérdéseinkre.

November 13-án, pénteken tartjátok a lemezbemutató koncertet, nem vagytok babonások?
Én elég materialista vagyok, engem nem nagyon hoz lázba az ilyesmi. A Gödör akarta, hogy ezen a napon legyen, mert a péntek 13 jól promótálható, mindenesetre izgalmasabb, mint egy csütörtök 17. Sena már jóval nyitottabb az ezotériára, de abból is inkább az afrikaira. Ha például egy keddi napon szeretnék koncertet adni egy ghánai halászhajón, a nyílt tengeren, abba tuti nem menne bele. Ugyanis az ott a szokás, hogy kedden békén kell hagyni a tengert.

Készültök valamilyen különlegességgel erre az alkalomra?
Egyrészt lesz sok olyan szám, amit még sosem játszottunk élőben, az új lemez fele kb. Ezek mindenképp újdonságot fognak jelenteni, valamint némi elektronika is fellelhető lesz a műsorban. Készülünk pár színpadi geggel is, de ezeket inkább nem részletezem, legyen meglepetés annak, aki eljön.

A bejegyzés trackback címe:

https://trallala.blog.hu/api/trackback/id/tr91514942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

HerrGeda 2009.11.10. 11:48:19

Kezdetnek tetszik! Hajrá!!!


süti beállítások módosítása